Uppdatera F-Secure SAFE för iOS

För att du ska få det bästa skyddet har vi valt att uppdatera ditt skydd via F-Secure SAFE. För att det ska fungera behöver du installera en ny app. Du har fortfarande kvar samma inloggningsuppgifter och din profil påverkas inte.

1. Installera den nya appen

Gå in på App Store och sök på F-Secure SAFE eller klicka här. Klicka på Hämta och installera appen. Öppna sedan appen.

2. Acceptera villkoren

Du behöver godkänna sekretessvillkoren, klicka sedan på Godkänn.

3. Logga in

Klicka på Logga in. Logga in med dina befintliga användaruppgifter.

4. Nästan klar

Välj om installationen gäller dig eller om du vill skapa en barnprofil. Välj om du vill tillåta platstjänster eller inte. Klicka sedan på Slutför.

5. Appen är installerad

Nu är den nya appen installerad och din enhet är skyddad.

6. Avinstallera tidigare version

Avinstallera den tidigare appen genom att klicka och hålla in ikonen och sedan klicka på krysset. Klicka sedan på Radera.