Uppdatera F-Secure SAFE på Android

För att du ska få det bästa skyddet har vi valt att uppdatera ditt skydd via F-Secure SAFE. Du behöver uppdatera din app för att det ska fungera. Du har fortfarande kvar samma inloggningsuppgifter och din profil påverkas inte.

1. Google Play Store

Gå in på Telia SAFE by F-Secure i Google Play Store och klicka på Uppdatera. Öppna sedan appen.

2. Uppdatera appen

Klicka på Ditt skydd bör uppdateras. Du kommer då att omdirigeras till Google Play Store.

3. Installera appen

Klicka på Installera och godkänn att F-Secure får tillgång till din telefon. Öppna sedan appen.

4. Nästan klar

Klicka på Slutför.

5. Avinstallera tidigare version

Du får automatiskt upp ett meddelande om att avinstallera den tidigare versionen. Klicka på Avinstallera och klicka sedan på OK.

6. Acceptera villkoren

Du behöver godkänna sekretessvillkoren, klicka sedan på Acceptera.

7. Logga in

Skriv in dina befintliga inloggningsuppgifter och klicka på Logga in. Välj sedan om du gör installationen på din enhet eller på ditt barns.

8. Enheten är skyddad

Nu är appen installerad och din enhet är skyddad.