Telia Wifi utomlands

Du vet väl att du kan använda ditt Telia Wifi utomlands? Här förklarar vi hur.

Du kan använda ditt Telia Wifi-konto i Wlan-nät även utanför Telia Wifis egna täckningsområde. Telia arbetar aktivt med att etablera roamingavtal med Wlan-operatörer världen runt. Du hittar mer information om Telia Wifi i utlandet här.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT