Telia Wifi utomlands

Du vet väl att du kan använda ditt Telia Wifi utomlands? Här förklarar vi hur.

Du kan använda ditt Telia Wifi-konto i Wlan-nät även utanför Telia Wifis egna täckningsområde. Telia arbetar aktivt med att etablera roamingavtal med Wlan-operatörer världen runt. Du hittar mer information om Telia Wifi i utlandet här.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT