Aktivera Telia Wifi-appen

Aktivera appen Telia Wifi och få automatisk tillgång till wifi på tusentals platser runt om i landet. Här hjälper vi dig att komma igång.

1. Öppna appen Telia Wifi

Klicka på Aktivera.

Har du inte redan laddat ner appen kan du göra det via App Store eller Google Play.

2. Logga in

Välj mellan att logga in med Mobilt BankID eller med dina inloggningsuppgifter för Mitt Telia.

3. Välj vilket abonnemang som du vill aktivera Telia Wifi mot

Tänk på att ett mobilabonnemang bara kan vara kopplat till en enhet åt gången. Du kan när som helst flytta ditt Telia Wifi-konto mellan olika enheter.

4. Acceptera installationen

Klicka på Installera. Du kan behöva slå in enhetens pinkod för att installera profilen.

5. Installationen är klar

Du kommer nu automatiskt att kopplas upp på wifi när du befinner dig i våra wifi-zoner, så länge som du har wifi aktiverat på din mobil eller surfplatta.

Om installationen skulle krångla, prova att ominstallera profilen genom att gå till Aktiverade enheter. Välj sedan Ominstallera.