Play+ appen för Android

1. Ladda ner appen Telia Play+

Du hittar den i appbutiken Google Play eller genom att klicka här.

2. Logga in på ditt Play+ konto

Öppna appen i din mobil eller surfplatta och logga sedan in med dina användaruppgifter.

Använd tjänsten i flera mobila enheter

Du kan som mest ansluta fyra olika mobiltelefoner/surfplattor till ditt konto och vara inloggad på två enheter åt gången. Om du vill ansluta en femte får du ett felmeddelande om att använda någon av de fyra aktiverade istället. Du kan byta ut en mobil/surfplatta var 30:e dag. Den äldsta aktiverade blir då utbytt per automatik.