Anslut till/ta bort wifi med Windows 10

Dra ut eventuell nätverkskabel

Om du är ansluten med nätverkskabel börjar du med att dra ut den. 

  1. Klicka på wifi-ikonen

    Klicka på wifi-ikonen som du hittar längst ner i högra hörnet bredvid klockan. 

  2. Välj ditt wifi

    Välj det wifi du vill ansluta till och klicka på Anslut. 

  3. Fyll i lösenordet

    Lösenordet hittar du under eller på baksidan av din router eller wifi-repeater, benämnt WPA, PSK, Wireless Key eller Lösenord.

    Klicka på Nästa. 

  4. Koppla från wifi

    Om du vill koppla från nätverket klickar du på Koppla från

     

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT