Ta bort och lägg till ett trådlöst nätverk med Mac

1. Klicka på ikonen för nätverksanslutningar.

2. Klicka på Avancerat.

3. Klicka på ditt nätverk för att markera det

Är du osäker står namnet på undersidan/baksidan av din router. Klicka sedan på minustecknet.

4. Klicka OK

Stäng fönstret genom att klicka på OK

5. Klicka på Utför.

6. Klicka på ikonen för nätverksanslutningar

Det trådlösa nätverket söks nu upp och ansluter automatiskt.

Inloggningsuppgifter för wifi-router

För att öka säkerheten ytterligare för våra kunder har vi lagt på ett unikt lösenord som behövs för att komma åt och ändra inställningarna för wifi-routern. Det innebär att du som kund behöver inloggningsuppgifter för att logga in och göra förändringar i dina nätverksinställningar. Användarnamnet är Administrator (viktigt med stort A), lösenordet som sätts är unikt och finns på undersidan av din router (Access key). Tänk på att skriva in lösenordet med versaler.