Aktivera Storytel

I denna guide får du hjälp med hur du kommer igång med Storytel. När du kommit igång kan du lyssna på tusentals ljudböcker och läsa e-böcker direkt i din mobil eller surfplatta.

Kom igång med Storytel

Storytel är tjänsten som erbjuder tusentals ljudböcker och e-böcker direkt i din mobil. Tjänsten finns för iOS och Android.

Ny kund

När du beställt en produkt eller tjänst där Storytel ingår får du ett mejl med en aktiveringslänk. Följ länken och registrera dig där och ta del av ditt erbjudande från oss. Länken går även att hitta inne på Mitt Telia när du klickar dig in på ditt Storytel-abonnemang

Redan kund

Om du är befintlig kund hos Storytel sedan tidigare men nu vill ta del av erbjudandet från oss så följer du instruktionerna här nedan.

Har du en aktiv prenumeration direkt via Storytel eller en annan aktör så behöver du först avsluta den aktiva prenumerationen. När tjänsten är avslutad gå in via aktiveringslänken som vi har skickat via mail till dig, det går även att hitta den på ditt Mitt Telia. Välj Befintlig Storytel-kund. Ange dina befintliga gamla uppgifter i registreringen. Det kommer då att ske en automatisk övergång till Telias Storytel. Du behåller samma konto och inloggningsuppgifter som innan.

1. Ladda hem Storytel-appen

2. Sök på Storytel i App Store, Google Play eller Windows Market för att hitta appen till din mobil

3. Installera Storytel-appen

4. Logga in med ditt användarnamn samt lösenord som du har angett vid registreringen

Mitt Telia

Via Mitt Telia kan du se och hantera alla dina abonnemang och tjänster.

If you prefer you can have the app in English.