Problem med inspelning på tv-box

Missar du början eller slutet av programmet du spelat in? För att undvika detta kan du ställa in en marginal före och efter en inspelning.

1. Tryck MENU på tv-boxens fjärrkontroll och välj Inställningar.

2. Välj Inspelningar, sedan Inspelningsmarginal före. Välj en lämplig marginal och tryck OK.

3. Tryck Back på fjärrkontrollen för att komma tillbaka och tryck därefter Inspelningsmarginal efter. Välj en lämplig marginal och tryck OK.