Ominstallera wifi-profil iOS

Om du avbröt installeringsprocessen eller inte verkar koppla upp mot våra wifi-zoner kan du pröva att ominstallera profilen. Då får du ett nytt konto och ska kunna börja surfa automatiskt när du är nära en wifizon.

  1. Tryck på inställningar i Telia Wifi-appen.
  2. Tryck på aktiverade enheter.
  3. Tryck på Ominstallera och följ instruktionerna för aktivering.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT