Nya funktioner för Telia Digital-tv

Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår tv-tjänst och i november släppte vi ett par förbättringar som rör Videobutiken, Programbiblioteket och sökfunktionen. Här har vi sammanfattat de ändringar vi gjort.

Videobutiken

Om en film finns i normal kvalitet, HD, med svenskt tal eller text hittar du nu alla format under samma titel. Välj det format du vill spela filmen i, genom att förflytta dig mellan hyr-knapparna. En flagg-ikon visar filmens språk för tal och textning. Du kan också se filmens trailer eller spara den. Läs mer om hur du sparar i avsnittet Din lista.

videobutiken nyheter

 

Ny presentation av serier och avsnitt

Seriernas avsnitt ligger i ordning i en meny till vänster och är kategoriserade efter säsong. Med spara-knappen kan du markera din favoritserie och enkelt se när nya avsnitt har kommit.

Serier nyheter

 

Förbättrad sökfunktion

Du kan nu söka inom alla filmer, serier och program i både Videobutiken och Programbiblioteket genom att markera Allt. Du kan också sortera sökresultaten efter exempelvis Videobutiken eller Programbiblioteket. Du kan söka efter till exempel filmtitel, serie eller skådespelare.

Sökfunktion digital-tv

 

Din lista

Du kan spara filmer eller program från Videobutiken och programbiblioteken som du vill se senare, som en kom-ihåg-lista. Alla tillgängliga filmer och program har en Spara-knapp på sidan.

Det du sparar hamnar i Din lista som du enkelt går till via huvudmenyn.

Din Lista

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT