Nya funktioner för Telia Digital-tv

Vi jobbar hela tiden med att utveckla vår tv-tjänst och i november släppte vi ett par förbättringar som rör Videobutiken, Programbiblioteket och sökfunktionen. Här har vi sammanfattat de ändringar vi gjort.

Videobutiken

Om en film finns i normal kvalitet, HD, med svenskt tal eller text hittar du nu alla format under samma titel. Välj det format du vill spela filmen i, genom att förflytta dig mellan hyr-knapparna. En flagg-ikon visar filmens språk för tal och textning. Du kan också se filmens trailer eller spara den. Läs mer om hur du sparar i avsnittet Din lista.

videobutiken nyheter

 

Ny presentation av serier och avsnitt

Seriernas avsnitt ligger i ordning i en meny till vänster och är kategoriserade efter säsong. Med spara-knappen kan du markera din favoritserie och enkelt se när nya avsnitt har kommit.

Serier nyheter

 

Förbättrad sökfunktion

Du kan nu söka inom alla filmer, serier och program i både Videobutiken och Programbiblioteket genom att markera Allt. Du kan också sortera sökresultaten efter exempelvis Videobutiken eller Programbiblioteket. Du kan söka efter till exempel filmtitel, serie eller skådespelare.

Sökfunktion digital-tv

 

Din lista

Du kan spara filmer eller program från Videobutiken och programbiblioteken som du vill se senare, som en kom-ihåg-lista. Alla tillgängliga filmer och program har en Spara-knapp på sidan.

Det du sparar hamnar i Din lista som du enkelt går till via huvudmenyn.

Din Lista

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT