Nya bredbandspriser

Den 8 september 2014 förändrades Telias priser för bredband via telejacket. Du som är berörd av ändringen informeras via brev.

Abonnemangspriserna har ändras för bredband via telejacket (det vill säga ADSL eller VDSL) och kostnaden tas bort för Telias trådlösa router (tidigare Telia Smart). Lån av trådlös router ingår istället utan extra kostnad för dig med bredband.

När ändras priserna?
För dig som befintlig kund började de nya priserna gälla från 2014-11-01, eller efter att eventuella bindningstider och rabatter på bredband och tv löpt ut.

Varför ändras priserna?
För att anpassa oss till en ständigt föränderlig telekommarknad, möta våra kunders behov och bibehålla en hög kvalitet jobbar vi hela tiden med utveckling av våra tjänster och produkter. Därför behöver vi ibland även justera prissättningen.

Vi höjer priserna för de lägre bredbandshastigheterna 2 och 8 Mbit/s. Samtidigt sänker vi priset för den högre hastigheten 60 Mbit/s för att skapa en ännu bättre balans mellan de olika hastigheterna i förhållande till varandra.

Uppsägning
Du som fått en prishöjning hade rätt att säga upp det avtal med Telia som berördes av prisförändringen, utan uppsägningstid. Detta gällde förutsatt att uppsägningen skedde senast 2014-10-31. Uppsägningen gäller då direkt från det datum prisförändringen trädde i kraft. I vissa fall har en del av priset höjts samtidigt som en annan del sänkts, så att den totala kostnaden inte blivit högre. I övrigt gäller Telias ordinarie regler om uppsägning.

Vad var tidigare pris?
Om du är osäker på vad ditt tidigare pris var, kan du se dina tidigare fakturor på Mitt Telia. Där kan du även se vilken bindningstid som gäller för dina olika abonnemang.

Vilka är de nya priserna?
Se de nya priserna i vår prislista. Totalkostnaden som uppges i ditt brev är för bredband. Eventuella kostnader för kanalpaket tillkommer.

När kommer första fakturan med nya priset?
De kunder som fått brev angående prisjusteringen fick sin första faktura med det nya priset 2014-11-19 eller senare.

Hur byter jag hastighet?
Är du intresserad av att uppgradera till en högre hastighet? Se vilken hastighet du kan få och ta del av aktuella priser i vår prislista. På Mitt Telia kan du kontrollera din bindningstid samt byta upp dig.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT