Så loggar du in i Smart Wifi-appen

Du kan logga in i Smart Wifi-appen på två olika sätt:

• Med Bank-ID
  • Med samma användarnamn och lösenord som du använder för Mitt Telia

(Om du loggar in med dina Mitt Telia-uppgifter och anger fel lösenord tre gånger, kommer ditt konto konto att låsas under två timmar innan du kan försöka igen.)

Har du inte redan ett Mitt Telia-konto skapar du det på Mitt Telia

I guiden Skapa ett Mitt Telia konto, kan du läsa steg för steg hur du skapar ett konto.