Lägg till utgående mejlserver från annan leverantör

Om du vill skicka ett mejl när du är uppkopplad mot ett nät som inte är Telias måste du lägga till den leverantörens utgående mejlserver. Om du har bredband hemma från till exempel Bredbandsbolaget och använder wifi måste du lägga till deras server i dina inställningar. Detta behöver du bara göra en gång.

1. Öppna inställningar och klicka på e-post.

2. Klicka på Telia.

3. Klicka på ditt mejlkonto.

4. Klicka på SMTP för att lägga till ytterligare mejlservrar.

5. Den primära servern är vår server, mailout.telia.com och den fungerar fint om du är uppkopplad mot Telias mobilnät eller ett hemmanätverk från Telia.

6. Under värdnamn lägger du till leverantörens server.