Lägg till ny superuser

Vill du lägga till en ny superuser i MyBusiness?

Klicka på Hantera.

Klicka på Användare.

Klicka på Skapa inbjudan.

Om det krävs en högre behörighetsnivå än den behörighet du har så skickas ett sms med en kod till det mobilnummer som visas. Skriv i så fall in koden i fältet.

Fyll i uppgifterna och välj behörighet superuser under grupper.

Användaren kommer nu att vara superuser i samtliga grupper som användaren har behörighet för.

Klicka på Spara och skicka inbjudan.

SKAPA NY ROLL - INSTRUKTIONSFILM

I den här instruktionsfilmen kan du se hur du gör för att skapa nya roller i MyBusiness.