Ladda Telia Kontantkort via telefonräkningen

1. Logga in på Mitt Telia

2. Under Kontantkort, välj Ladda Kontantkort med faktura.

3. Klicka på länken Anslut Telia Kontantkort.

4. Under Anslut nytt mobilnummer, fyll i aktuellt mobilnummer.

5. Döp ditt kontantkort

Under infotext kan du för din egen skull skriva vem det aktuella kontantkortet tillhör, till exempel "Annas mobil".

6. Under debiteringssätt, välj vilket abonnemang räkningen ska hamna på samt fyll i valfri signaturkod

7. Under sms-text kan du skriva en hälsning till mottagaren av laddningen.

8. Klicka på Lägg till och därefter är kortet anslutet.

9. För att ladda kontantkortet går du tillbaka till Mitt Telias startsida via Startsida i menyn.

10. Klicka åter på länken Ladda och betala via fakturan

11. Scrolla ner till rullgardinsmenyn mitt på sidan. Välj aktuellt mobilnummer att fylla på.

12. Välj laddningsdatum

Under Belopp, välj datum då du vill att kontantkortet ska laddas på varje månad. Om du bara vill ladda en gång gör du inget val här.

13. Ange belopp och beställ

Välj önskat belopp och klicka på Beställ. Kostnaden för laddningen av Telia Kontantkort kommer nu att komma med på din nästa faktura.