Ladda Telia Kontantkort via app till iPhone

1. Gå till App Store och ladda ner appen Telia Ladda

För att kunna ladda ditt Telia Kontantkort måste du ansluta dig i appen och registrera e-postadress, personnummer och mobilnummer. Välj en valfri laddkod (4 siffror) som du sedan kommer att använda varje gång du laddar ditt kontantkort.

Du kan ladda ner appen här.

2. Starta om appen när du anslutit dig

Välj därefter Kontantkort och Ladda.

3. Fyll i belopp och laddkod

Välj sedan det belopp du vill ladda kortet med och tryck Ladda.

Första gången du laddar via appen behöver du fylla i dina kontokortsuppgifter.