Koppla in tv-box från Arris med användarnamn

Om du har tv från Telia och en tv-box från Arris så följ denna guide.

Koppla in tv-box från Arris med användarnamn

En tv-box från Arris

Packa upp din tv-box

Packa upp din tv-box och de tillbehör som finns i lådan.

En nätverkskabel

Koppla in en nätverkskabel i boxen

Koppla en nätverkskabel mellan tv-boxen och routern.

Baksidan av en arrisbox

Anslut hdmi-kabel, strömkabel och starta boxen

Anslut din tv-box till din tv med den medföljande hdmi-kabeln. Koppla sedan in strömkabeln. Avsluta med att slå på din box om den inte startar automatiskt.

En bild föreställande en tv

Starta din tv

Nu kan du slå på din tv och navigera till den källa (source) som du anslöt hdmi-kabeln från tv-boxen till. Vänta en liten stund medan tv-boxen startar upp. Följ därefter anvisningarna på tv-skärmen.

Logga in med QR-koder eller via webben.

Logga in med Telia Play-uppgifter

Innan du kan börja titta behöver du aktivera tv-tjänsten med dina Telia Play-inloggningsuppgifter. Det finns olika sätt att logga in, antingen genom att scanna QR-koden som visas på skärmen eller genom att ange koden som visas på skärmen. Läs instruktionerna som visas på skärmen och välj det som passar dig bäst.

Fungerar inte din tjänst?

Vår automatiska felsökare hjälper dig att kontrollera ditt abonnemang samt pågående störningar. Kvarstår problemet efter detta kommer ditt ärende att felanmälas till oss.