Koppla in mobilt bredband med router Huawei E5186

1. Sätt i simkortet i routern

Följ anvisningarna i routerns handbok.

2. Anslut routern till ett eluttag och starta den

Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta sedan routern genom att trycka på strömknappen som finns på routerns baksida.

3. Anslut datorn till routerns wifi

Du ansluter genom att klicka på det nätverksnamn som tillhör din router. Du hittar detta på baksidan av din router, där hittar du även lösenordet till nätverket.

4. Öppna valfri webbläsare och skriv in http://192.168.8.1 i adressfältet. Logga in med lösenordet: admin.

5. Fyll i pinkoden för simkortet och klicka på Apply. Du kan nu börja surfa.