Koppla in mobilt bredband med router Huawei E5186

1. Anslut till ett wifi

Anslut din dator eller surplatta (den du vill använda ditt mobila bredband till) till ett wifi.

2. Sätt i simkortet i routern

Följ anvisningarna i routerns handbok.

3. Anslut routern till ett eluttag och starta den

Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta sedan routern genom att trycka på strömbrytaren som finns på routerns baksida.

4. Anslut routern till routerns wifi

Du ansluter genom att klicka på nätverket Huawei E5186 (om du inte ändrat detta namn). Fyll sedan i ditt lösenord, det hittar du på routerns baksida.

5. Öppna valfri webbläsare och skriv in http://192.168.8.1 i adressfältet. Logga in med lösenordet: admin.

6. Fyll i pinkoden för simkortet och klicka på Apply. Du kan nu börja surfa.