Koppla in mobilt bredband med router Huawei B593

1. Anslut till ett wifi

Anslut din dator eller surplatta (den du vill använda ditt mobila bredband till) till ett wifi.

2. Sätt i simkortet i routern

Följ anvisningarna i routerns handbok.

3. Anslut routern till ett eluttag och starta den

Det gör du genom att ansluta strömkabeln till routern och till eluttaget i väggen. Starta routern genom att trycka på strömbrytaren som finns på sidan.

4. Anslut routern till routerns wifi

Du ansluter genom att klicka på nätverket Huawei B593 (om du inte ändrat detta namn) och fyller i ditt lösenord. Du hittar lösenordet på routerns baksida.

5. Öppna valfri webbläsare och skriv in adressen http://192.168.1.1 för att konfigurera routern. Logga in med lösenordet: admin.

6. Fyll i pinkoden för simkortet och klicka på Apply. Du kan nu börja surfa.