Koppla in Arris tv-box

Det här behöver du:

En Wifi-router (märkt TG799vac på undersidan).

En Arris tv-box 4302

Strömadapter, HDMI-kabel och nätverkskabel (följer med i kartongen)

1. Koppla tv-boxen till routern

Koppla en nätverkskabel från en av en av de gula portarna på din router till tv-boxens nätverksuttag.

2. Koppla boxen till din tv

Koppla en HDMI-kabel från tv:ns HDMI-uttag till boxens HDMI-uttag.

3. Koppla boxen till ett eluttag

Koppla strömsladden från boxen till ett eluttag. Boxen startas upp av sig själv.

4. Identifiera dig

Skriv in din identifikationskod och kontrollkod med fjärrkontrollen. Tryck på OK. Du hittar dina koder på Mitt Telia.