Kontrollera surfmängd för mobilt bredband

Inloggad på Mitt Telia kan du under ditt mobila bredband se hur mycket surfmängd du har kvar. Du kan också kontrollera din surfmängd genom att skicka ett sms direkt via din dator.

Se din surfmängd på Mitt Telia

1. Logga in på Mitt Telia
  2. Klicka på ditt mobila bredband under Mina abonnemang
  3. Du kan nu se din kvarstående surfmängd under Kvar att förbruka.

Skicka sms via datorn

1. Öppna upp programvaran som gäller för ditt usb-modem. Klicka på brevsymbolen för att skicka ett sms.
  2. Skriv surfmängd i textfältet om du har ett mobilt bredbandsabonnemang. Har du Mobilt bredband Kontant, skriver du saldo och skickar sms:et till nummer 4466.
  3. Du får nu ett meddelande till din inkorg med uppgifter om hur mycket som återstår av din dataförbrukning.

Fyll på och surfa vidare

Om du har Kontantkort eller Mobilt bredband Kontant kan du fylla på surf här via vår webbplats.