Konfigurera e-post Outlook 2011

Så här gör du för att lägga till ett nytt e-postkonto eller ändra ett befintligt i Outlook 2011.

1. Öppna Outlook 2011. Klicka på Outlook. Välj Inställningar.

2. Under Personliga inställningar välj Konto. Klicka på pluset nere till vänster.

3. Fyll i uppgifter
    E-postadress: Din e-postadress
    Lösenord: Står på din värdehandling
    Användarnamn: Här ska du ange hela din e-postadress
    Välj Typ: POP eller IMAP
    Server för inkommande e-post: mailin.telia.com
    Server för utgående e-post: mailout.telia.com
    Bocka i Åsidosätt standardport och Använd SSL för att ansluta.
    Ändra utgående port till 465.
    Välj Lägg till konto.

4. Klicka på Fler alternativ.

5. Vid Autentisering välj Använd information för server för inkommande e-post. Klicka på OK.

Inkommande server:
    för POP3: 110 och för IMAP: 143

6. Stäng genom att trycka på röda pricken uppe till höger.

Bra att veta
    Om du har problem med ditt e-postprogram eller andra tekniska inställningar som inte är kopplade till Telias tjänster kan du kontakta vår Premiumsupport.