Lägg till e-postkonto

Så här kommer du igång med e-post i din iPhone eller iPad.

1. Gå till Inställningar.

2. Välj E-post, kontakter, kalendrar.

3. Välj Lägg till konto.

4. I listan väljer du Annat.

5. Välj Lägg till e-postkonto.

6. Fyll i dina uppgifter och klicka på Nästa

7. Välj vilken typ av inställning du vill ha för ditt e-postkonto. POP3 eller IMAP. Vi rekommenderar IMAP.

I fältet för Värdnamn under Server för inkommande e-post anger du mailin.telia.com. I fältet för Värdnamn under Server för utgående e-post anger du mailout.telia.com. Klicka på nästa för att gå vidare.

8.  Välj vad du vill synkronisera och klicka på Nästa.

9. Om e-postadressen och lösenordet är korrekt angivet är ditt e-postkontot konfigurerat. Starta Mail för att nå ditt e-postkonto.