Ställ in din iPhone/iPad för e-post

Så här gör du för att läsa din e-post från Telia i din iPhone/iPad.  Här kan du se en kort video som visar hur du gör. Vill du hellre läsa en guide scrollar du bara ner.

1. Gå till Inställningar.

2. Välj E-post.

3. Välj Konton.

4. Välj Lägg till konto.

5. I listan väljer du Annat.

6. Klicka på Lägg til e-postkonto

7. Fyll i dina uppgifter och klicka på Nästa. Har du glömt lösenordet, klicka här.

8.  Välj vad du vill synkronisera och klicka på Nästa.

9. Om e-postadressen och lösenordet är korrekt angivet är ditt e-postkontot konfigurerat. Starta Mail för att nå ditt e-postkonto.

10. Tänk på!

Om du vill skicka ett mejl när du är uppkopplad mot ett nät som inte är Telias måste du lägga till den leverantörens utgående mejlserver. Om du har bredband hemma från till exempel Bredbandsbolaget och använder wifi måste du lägga till deras server i dina inställningar. Detta behöver du bara göra en gång. Du hittar en guide för hur du gör här.

11. Problem?

Om det inte fungerar kan du använda vår automatiska felsökning

Glömt lösenordet?

Har du glömt lösenordet till din e-post kan du skapa ett nytt lösenord på Mitt Telia.