Kom igång med tv-paketet Mixa

Med tv-paketet Mixa väljer du dina favoritkanaler bland nästan 100 kanaler. Du kan byta ut dina kanaler en gång i månaden. OBS. Kanalpaketet Mixa har säljstoppats från och med 1 mars 2016.

1. Välj kanaler

När ditt Mixa-paket är levererat kommer din tv att fråga dig om du vill välja kanaler första gången du trycker på MENU på din fjärrkontroll. Du väljer om du vill göra det Nu eller Senare med pilarna på fjärrkontrollen. Tryck sedan på OK.

2. Om du tryckt på Nu får du ett välkomstmeddelande. För att börja välja kanaler trycker du på den gröna knappen på din fjärrkontroll.

3. Bläddra mellan olika kategorier och kanaler med hjälp av pilarna på fjärrkontrollen

Du ser en kort beskrivning av varje kanal uppe i det lila fältet. För att läsa mer trycker du på INFO på fjärrkontrollen och för att komma tillbaka trycker du på INFO-knappen igen. Om kanalen har en play-symbol bredvid beskrivningen betyder det att kanalen också har ett programbibliotek där du kan se på tv när du vill.

4. Välj kanal genom att trycka på OK på fjärrkontrollen

När du har valt en kanal markeras den med en bock. Om du vill ångra en kanal markerar du den och trycker sedan på OK på fjärrkontrollen. Bocken försvinner då.

5. Ovanför kategorierna ser du en räknare som håller reda på hur många kanaler du valt. När du valt alla dina kanaler visas en gul knapp längst ned på skärmen. Det betyder att du kan spara din val.

6. Spara kanaler

Tryck på den gula knappen på fjärrkontrollen för att spara dina val.

7. Tryck in din pinkod och därefter OK

Om du har PIN-kod 1 påslagen frågar din tv nu efter koden. Tryck in PIN-kod 1 och tryck på OK. Om du har glömt din kod kan du alltid hitta den på Mitt Telia.

8. Om du inte har PIN-kod 1 påslagen får du bekräfta ditt val genom att trycka på OK.

9. Dina val är nu sparade och du kan se på kanalerna inom en timme

Tryck på BACK eller EXIT på fjärrkontrollen för att fortsätta titta på tv.