Kan ej skicka mms - iOS

1. Kontrollera inställningarna för mms

Gå till Inställningar, välj Mobilnät och därefter Mobilt datanätverk. Under MMS, skriv in följande uppgifter:

APN: mms.telia.se
    Användarnamn: Lämna blankt
    Lösenord: Lämna blankt
    MMSC: http://mmss/
    MMS-proxy: 193.209.134.132:80
    MMS-maxstorlek: 307200
    MMS UA Prof URL: Lämna blankt

Starta sedan om mobilen.

2. Prova att skicka ett mms till ett annat nummer

Fungerar det ligger felet troligen hos mottagaren.

3. Kontrollera att mobildata är aktiverat

Om du inte är uppkopplad till wifi måste mobildata vara aktiverat för att kunna skicka och ta emot mms.

Tryck på Inställningar och sedan på Mobilnät. Är mobildata avstängt, aktivera funktionen.

4. Starta om din mobil

Fungerar det fortfarande inte rekommenderar vi att du gör en programuppdatering av mobilen.