Inställningar för mms och surf för övriga mobiler

Om du vill använda din mobil till att skicka och ta emot mms eller surfa behöver din mobil åtkomst till det mobila datanätverket. Läs i manualen för din mobil hur du ställer in den för mms och surf och lägg in följande inställningar:

Inställningar för mobilsurf

Namn: Telia online
APN: online.telia.se
Port: 80
APN-typ: Lämna blankt

Inställningar för mms

Name: Telia MMS
APN: mms.telia.se
Användarnamn: mms
Lösenord: telia
MMSC: http://mmss/
MMS-proxy: 193.209.134.132
MMS-port: 80
APN-typ: mms

När du har fyllt i ovanstående uppgifter, starta om mobilen.

Om tjänsten inte fungerar

Kontrollera inställningarna enligt ovan. Har du fyllt i all information korrekt och tjänsten ändå inte fungerar, vänligen kontakta oss.

Testa våra mobilmanualer!

I våra mobilmanualer guidar vi dig igenom just din mobil. Här hittar du kom-igång-hjälp och teknisk information för våra vanligaste mobiltelefoner.