Inställningar för mms och surf för övriga mobiler

Om du vill använda din mobil till att skicka och ta emot mms eller surfa behöver din mobil åtkomst till det mobila datanätverket.

Inställningar för mobilsurf

Namn: Telia online
APN: online.telia.se
Port: 80
APN-typ: Lämna blankt

Inställningar för mms

Name: Telia MMS
APN: mms.telia.se
Användarnamn: mms
Lösenord: telia
MMSC: http://mmss/
MMS-proxy: 193.209.134.132
MMS-port: 80
APN-typ: mms

När du har fyllt i ovanstående uppgifter, starta om mobilen.

Om tjänsten inte fungerar

Kontrollera inställningarna enligt ovan. Har du fyllt i all information korrekt och tjänsten ändå inte fungerar, vänligen kontakta oss.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT