Inställningar för mms och surf för iPhone

Om du vill använda din mobil till att skicka och ta emot mms eller surfa behöver din mobil åtkomst till det mobila datanätverket.

• Gå till Inställningar.
    • Välj Mobilnät.
    • Välj Alternativ för mobildata.
    • Välj Mobilt datanätverk.
  1. Fyll i respektive fält med nedanstående information:

Inställningar för surf

APN: online.telia.se
    Användarnamn: Lämna blankt
    Lösenord: Lämna blankt

Inställningar för mms

APN: mms.telia.se
    Användarnamn: Lämna blankt
    Lösenord: Lämna blankt
    MMSC: http://mmss/
    MMS-proxy: 193.209.134.132:80
    MMS-maxstorlek: 307200
    MMS UA Prof URL: Lämna blankt

2. Efter att uppgifterna är ifyllda behöver du starta om mobilen. Därefter är din konfigurering klar.

3. Om tjänsten inte fungerar

Kontrollera inställningarna enligt stegen ovan. Har du fyllt i all information korrekt och tjänsten ändå inte fungerar, vänligen kontakta oss.

Testa våra mobilmanualer!

I våra mobilmanualer guidar vi dig igenom just din mobil. Här hittar du kom-igång-hjälp och teknisk information för våra vanligaste mobiltelefoner.