Installera Telia Trygg Surf med iOS

 1. Öppna installationsmejlet från F-Secure

  När du köper Telia Trygg får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@f-secure.com i din inkorg. Klicka sedan på Ladda Ned Telia Trygg därefter omdirigeras du till App Store.

 2. Installera appen

  Klicka på Hämta för att påbörja installationen.  

 3. Öppna appen Klicka sedan på Öppna för att starta appen. 
 4. Acceptera villkoren

  Du behöver godkänna licensvillkoren och ifall du vill så går det att dela med sig icke-personifierad data för att hjälpa oss att förbättra applikationen, klicka på Godkänn och fortsätt.

 5. Logga in och verifiera dig som användare

  Programvaran kommer att efterfråga inloggningsuppgifter som du hittar i installationsmejlet.

 6. Ändra lösenord Skapa ditt egna lösenord som består av minst åtta tecken varav åtminstone ett tecken består av en siffra samt liten- och stor bokstav, klicka sedan på ändra. När detta är gjort så klickar du på fortsätt. 
 7. Nästan klar

  Välj om installationen gäller dig eller om du vill skapa en barnprofil. Klicka sedan på Slutför. Om du skapar en barnprofil guidas du igenom de regler du kan ställa in. 

 8. Ge den nya enheten ett namn Ge den nya enheten ett namn och klicka sedan på fortsätt.
 9. Behörigheter krävs Vi rekommenderar att du tillåter aviseringar då det kan komma viktiga appuppdateringar samt ändringar av säkerhetsinställningar. Väljer du att hoppa över så kan du gå miste om dessa.
 10. Slå på VPN för att vara skyddad oavsett hur du surfar Installationen är nu klar men för att bli helt skyddad bör du slå på Privacy VPN. Klicka på knappen markerat i rött och sedan på tillåt för att bli helt skyddad. Du är nu helt skyddad oberoende vilken webbläsare du använder dig av.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT