Installera Silverlight för Play+

Guiden visar dig hur du installerar och aktiverar tillägget Microsoft Silverlight till Internet Explorer för PC och Safari för Mac. Detta tillägg behövs för att använda Play+ på din dator.

Ladda ner och installera Silverlight

1. Ladda ner Microsoft Silverlight genom att klicka här.
  2. Öppna nedladdningsfilen och följ instruktionerna för att installera filen på din dator.

Aktivera Silverlight för Internet Explorer:

1. Tryck på knappen Alt på tangentbordet för att menyfältet ska synas.
  2. Klicka på Verktyg högst upp i menyn på webbläsarfönstret.
  3. Välj Hantera tillägg.
  4. Välj Verktygsfält och tillägg under Tilläggstyper i den vänstra rutan.
  5. Välj Alla tillägg på rullgardinsmenyn längst ned i den vänstra rutan.
  6. Klicka på Microsoft Silverlight.
  7. Om tillägget är inaktiverat klickar du på knappen Aktivera i det nedra högra hörnet av fönstret.

Aktivera Silverlight för Safari

1. Klicka på Safari i menyraden
  2. Välj Inställningar
  3. Välj Säkerhet
  4. Välj Insticksfilsinställningar (knappen längst ner)
  5. Välj Silverlight i vänstra kolumnen
  6. Välj Tillåt alltid för den webbsida för att tillåta Silverlight att spela video.

Om Play+ inte fungerar

Om du har laddat ner den senaste versionen av Microsoft Silverlight men tjänsten ändå inte fungerar kan du behöva aktivera Silverlight. Har det fungerat tidigare, kontrollera att du inte är inloggad på Play+ på någon annan enhet.

Använder du Firefox?

Byt webbläsare till Internet Explorer, Google Chrome eller Safari.