Installera Silverlight för Play+

För att kunna se på Play+ i datorn behöver du installera den senaste versionen av mediaspelaren Microsoft Silverlight.

Ladda ner Microsoft Silverlight genom att klicka här.

OBS! Webbläsarna Google Chrome och Microsoft Edge stödjer inte Microsoft Silverlight. Vi jobbar på att hitta en lösning på problemet. För dig med PC rekommenderar vi tills vidare att du använder Internet Explorer eller Firefox. För dig med Mac rekommenderar vi Safari eller Firefox.

Om Play+ inte fungerar

Om du har laddat ner den senaste versionen av Microsoft Silverlight men tjänsten ändå inte fungerar kan du behöva aktivera Silverlight. Har det fungerat tidigare, kontrollera att du inte är inloggad på Play+ på någon annan enhet.

Aktivera Silverlight för Internet Explorer:
Tryck på knappen Alt på tangentbordet.
Klicka på Verktyg högst upp i menyn på webbläsarfönstret.
Välj Hantera tillägg.
Välj Verktygsfält och tillägg under Tilläggstyper i den vänstra rutan.
Välj Alla tillägg på rullgardinsmenyn längst ned i den vänstra rutan.
Klicka på Microsoft Silverlight.
Om tillägget är inaktiverat klickar du på knappen Aktivera i det nedra högra hörnet av fönstret.

Aktivera Silverlight för Mozilla Firefox:
Klicka på menyknappen.
Välj Tillägg.
Välj Insticksmoduler.
Välj Silverlight-plugin.
Om Silverlight är inaktiverat klickar du på Aktivera.

Aktivera Silverlight för Safari:
Klicka på Safari i menyraden
Välj inställningar
Välj Säkerhet
Välj Insticksfilsinställningar (knappen längst ner)
Välj Silverlight i vänstra kolumnen
Välj Tillåt alltid för den websida du vill tillåta silverlight att spela video

Bra att veta

Tekniken som Play+ använder gör att du kan titta på hastigheter från cirka 0,5 Mbit/s. Rekommenderad bandbredd är dock 2 Mbit/s eller högre. Ju mer bandbredd som finns, desto bättre bildkvalitet får du.

Du kan använda tjänsten på upp till fyra olika registrerade enheter, men bara vara inloggad på en (1) enhet åt gången.