Installera Telia Trygg för Mac

1. Öppna installationsmejlet som skickas från F-Secure

När du köper Telia Trygg får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@f-secure.com i din inkorg. Klicka sedan på Ladda ned Telia Trygg

2. Ladda ner installationsfilen

Klicka på Ladda ned för Mac. Öppna sedan den nedladdade filen för att starta installationen. Om du är osäker på var filen sparades, klicka på hämtade filer-knappen uppe i högra hörnet.

3. Kör program Du behöver tillåta att paketet kör ett program för att avgöra om programvaran kan installeras.
  4. Introduktion Klicka på fortsätt.
  5. Användningsanalys Du behöver godkänna licensvillkoren och ifall du vill så går det att dela med sig icke-personifierad data för att hjälpa oss att förbättra applikationen, klicka på fortsätt.
  6. Installera Klicka på installera för att utföra en standardinstallation av programvaran, vill du ändra installationsplats, klicka på ändra installationsplats
  7. Installerar Telia Trygg

Vänta medan programvaran installeras, det tar cirka en minut.

8. Installationen är nu klar Installationen är klar, klicka på stäng och starta Telia Trygg.
  9. Välkommen till Telia Trygg Klicka på fortsätt om det är för dig installationen gäller för alternativt klicka på konfigurerar du Telia Trygg åt någon annan om det gäller någon annan, t.ex ett barn.
  10. Din dator är nu skyddad

Du är nu skyddad, glöm inte att ladda ned Telia Trygg på alla dina enheter. Din prenumeration innefattar även en lösenordshanterare samt identitetsövervakning som vi rekommenderar att du använder.