Installera Telia Trygg Surf med Windows

1. Öppna installationsmejlet som skickas från F-Secure

När du köper Telia Trygg får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@f-secure.com i din inkorg. Klicka sedan på Ladda ned Telia Trygg.

2. Ladda ned installationsfilen

Klicka på Ladda ned för Windows PC. När du ser att filen är nedladdad kan du klicka på den i nederkant av fönstret för att starta installationen. Om du är osäker på var filen sparades kan du alltid trycka Ctrl+J i de flesta webbläsare för att se och komma åt dina sparade filer.

3. Om du blir ombedd att starta om datorn

Du kan komma att bli ombedd att starta om datorn för att fortsätta installationen. Spara i så fall allt pågående arbete och starta om.

4. Klar att installera Du behöver godkänna licensvillkoren och ifall du vill så går det att dela med sig icke-personifierad data för att hjälpa oss att förbättra applikationen, klicka på Godkänn och fortsätt.
  5. Installation genomförs
  6. Välkommen till Telia Trygg

Klicka på fortsätt om det är för dig installationen gäller för alternativt klicka på konfigurerar du Telia Trygg åt någon annan om det gäller någon annan, t.ex. ett barn.

7. Installationen är nu klar

Du är nu skyddad, glöm inte att ladda ned Telia Trygg på alla dina enheter. Din prenumeration innefattar även en lösenordshanterare samt identitetsövervakning som vi rekommenderar att du använder.