Installera F-Secure SAFE med iOS

1. Öppna mejlet från F-Secure

När du köper F-Secure SAFE får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@fsecure.com i din inkorg. Klicka sedan på Kom igång med F-Secure SAFE. Du kommer då att bli omdirigerad till App Store.

2. Installera appen

Klicka på Installera appen. Du behöver godkänna att F-Secure får tillgång till din mobil. Öppna sedan appen.

3. Acceptera villkoren

Du behöver godkänna sekretessvillkoren, klicka sedan på Acceptera.

4. Logga in

Logga in med användaruppgifterna du fick i mejlet från F-Secure. Du kommer sedan att bli ombedd att byta lösenordet. Klicka därefter på Ändra.

5. Nästan klar

Välj om installationen gäller dig eller om du vill skapa en barnprofil. Välj om du vill tillåta platstjänster eller inte. Klicka sedan på Slutför.

6. Enheten är skyddad

Nu är appen installerad och din enhet är skyddad.

Vill du skydda fler enheter?