Installera Telia Trygg Surf med Android

1. Öppna installationsmejlet från F-Secure

När du köper Telia Trygg får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@f-secure.com i din inkorg. Klicka sedan på Ladda Ned Telia Trygg, klicka därefter på Installera Från Appbutiken.

2. Installera appen

Klicka på Installera för att påbörja installationen.

3. Öppna appen Klicka sedan på Öppna för att starta appen.
  4. Acceptera villkoren

Du behöver godkänna licensvillkoren och om du vill så går det att dela med sig
    icke-personifierad data för att hjälpa oss att förbättra appen. Vi rekommenderar att du tillåter aviseringar för potentiella uppdateringar, klicka sedan på Godkänn och fortsätt.

5. Nästan klart Välj om installationen gäller dig eller om du vill skapa en barnprofil. Klicka sedan på Slutför. Om du skapar en barnprofil guidas du igenom de regler du kan ställa in.
  6. Behörigheter krävs Antivirus behöver åtkomst till filer för att kunna genomsöka efter skadliga filer på din enhet, klicka på TILLÅT. Klicka därefter på knappen för att tillåta appen att söka igenom alla dina filer efter skadlig kod för att kunna identifiera och radera skadliga filer.
  7. Slå på VPN för att vara skyddad oavsett hur du surfar Installationen är nu klar men för att bli helt skyddad bör du slå på Privacy VPN. Klicka på knappen bredvid Privacy VPN och sedan på OK för att bli helt skyddad. Du är nu helt skyddad oberoende vilken webbläsare du använder dig av.