Installera F-Secure SAFE med Android

1. Öppna mejlet från F-Secure

När du köper F-Secure SAFE får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@fsecure.com i din inkorg. Klicka sedan på Kom igång med F-Secure SAFE.

2. Installera appen

Klicka på Installera appen. Du måste godkänna att F-Secure får tillgång till din mobil. Öppna sedan appen.

3. Acceptera villkoren

Du behöver godkänna sekretessvillkoren, klicka sedan på Acceptera.

4. Välkommen till F-Secure SAFE

Klicka på Fortsätt. I nästa steg klickar du på Slutför.

5. Enheten är skyddad

Nu är appen installerad och din enhet är skyddad.