Aktivera/avaktivera mobildata Samsung

Du kan avaktivera mobildata om du vill spara på din surf och bara använda wifi. Om din surf har tagit slut kan du köpa till mer

  1. Öppna inställningar för dataanvändning

    Öppna inställningar och klicka på Dataanvändning.

  2. Aktivera/avaktivera mobildata

    Här kan du välja att aktivera eller inaktivera mobildata genom att flytta reglaget.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT