Hantera mobildata Huawei

Du kan avaktivera mobildata om du vill spara på din surf och bara använda wifi. Om din surf har tagit slut kan du köpa till mer

1. Öppna inställningar för mobilnätverk

Öppna Inställningar och tryck på Mer, klicka på Mobilnätverk. Här kan du välja att aktivera eller inaktivera mobildata.

Vill du själv bestämma vilka appar som ska använda mobildata och/eller wifi kan du läsa vidare.

2. Gå till datatrafikhantering

Gå till Inställningar och välj Hantering av datatrafik. Klicka sedan på Nätverksanslutna appar.

3. Välj nätverk för appar

Här kan du välja vilka appar som ska använda mobildata eller wifi.