Lösenord till Spotify för tv och hi-fi-system

1. Logga in på Spotifys hemsida på www.spotify.com/se/account/set-device-password/

2. Gå till Kontoöversikt och klicka på den gröna knappen med texten Skicka e-postmeddelande för att ange lösenordet.

3. Klicka på Ange enhetslösenord för att gå vidare.

4. Ange ett eget lösenord

Välj själv vilket lösenord som skall gälla när du vill använda Spotify på tredjepartstjänster som exempelvis tv från Telia och Sonos. På denna sida kan du även se ditt användarnamn som skall användas tillsammans med det lösenordet.

När du fyllt i ditt lösenord två gånger, klicka på Ange enhetslösenord.

5. Du har nu skapat ditt lösenord för tv och hifi-enheter