Glömt lösenord till MySAFE

Logga in på MySAFE så kan du se vilka installationer du har på din dator, mobil eller surfplatta. 

Glömt lösenord

Gå till Telia.se/mysafe så kan du få ett nytt lösenord genom att klicka på Forgot password

Administrera dina installationer

Gå till Telia.se/mysafe för att administrera dina installationer. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT