Byt lösenord för e-postadress

Om du har glömt lösenordet till din e-postadress kan du få ett nytt på Mitt Telia.

Logga in på Mitt Telia

Om du har glömt ditt lösenord kan du få ett nytt på Mitt Telia (öppnas i nytt fönster). Efter att du klickat på länken loggar du in på ditt Mitt Telia-konto. Har du inget konto eller Mobilt BankID/BankID behöver du skapa ett konto för att kunna logga in. När du har loggat in ser du en översikt över dina abonnemang, klicka då på E-post och sedan på Inställningar och tjänster under Mina E-postadresser. Klicka sedan på Nytt lösenord.

Observera att det kan ta upp till en timme innan ditt nya lösenord börjar fungera.

Byt till valfritt lösenord

För att kunna byta till valfritt lösenord behöver du känna till ditt nuvarande lösenord. Har du glömt det så behöver du först följa stegen ovanför.

1. Logga in på Telia Webmail med användaruppgifterna för din e-postadress.
  2. Klicka på Inställningar i den övre menyn och klicka sedan på Ändra lösenord i den vänstra spalten.
  3. Följ anvisningarna för att ange ett eget lösenord till din e-postadress. Obs! Om du använder ett e-postprogram (till exempel Microsoft Office eller Apple Mail), behöver du även gå in där och ändra till ditt nya lösenord.