Fyll på surfmängd i Telia Sense för din bil

När surfmängden om 20 GB som ingår i ditt Telia Sense-abonnemang börjar ta slut, eller har tagit slut, får du en notis om detta i den mobil där du har Telia Sense-appen installerad. Notisen dyker även upp i händelseflödet i Telia Sense-appen.  Extra surfmängd köper du via Telia Sense-appen. För att köpa till extra surf följer du dessa steg.

1. Öppna Telia Sense-appen. Klicka på Wifi i navigeringen i underkanten.
Välj sedan Fyll på surfmängd.

2. På sidan Fyll på surfmängd hittar du tillgängliga laddningsalternativ under rubriken Köp extra surf. Markera det alternativ du vill ladda genom att klicka på det.

3. Vald laddningsmängd markeras med en bock. Klicka på Fortsätt i övre högra hörnet.

4. Du kommer nu till betalsidan som tillhandahålls av Nets Technology.
Här fyller du i dina kortuppgifter och klickar sedan på Betala.

5. När betalningen gått igenom kommer du tillbaka till appen. Nu kan du fortsätta surfa via Telia Sense.