Funktioner i My SAFE

Om du loggar in på My SAFE kan du lägga till fler enheter, till exempel ditt barns dator, och dela med dig av dina licenser.

Dela en licens

Klicka på Lägg till en person och fyll i personens namn och e-postadress för att skicka en inbjudan. 

Lägg till enhet du vill skydda

Klicka på Lägg till enhet för att utöka skyddet, för exempelvis en familjemedlems dator. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT