Förnya IP-adress

Om du får felmeddelande ”ip-adressen är ogiltig” eller liknande behöver du förnya ip-adressen.

  1. I Windows gör du följande:

    Gå in på Kontrollpanelen och välj Nätverksanslutningar.

  2. Högerklicka på Anslutning till lokalt nätverk och välj Reparera. Har du en router inkopplad bör du starta om den.

    Tänk på att om du nyligen bytt nätverksenhet kan du behöva vänta upp till 20 minuter innan den nya enheten får en ip-adress.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT