Förklaring av Mobil Komplett-faktura med dubbel surf

I samband med att du fick dubbel surf till ditt abonnemang så innehåller den efterföljande fakturan dubbla poster för abonnemanget Telia Mobil Komplett. Anledningen till det är att vi avslutar den lägre surfmängden och startar upp den nya dubbla surfmängden på abonnemanget från det datumet som du tackade ja till erbjudandet.

Månadskostnaden för abonnemanget är densamma som innan. Det som skiljer är storleken på din surfmängd. Posten med ett minusbelopp för Telia Mobil Komplett är beloppet som du sedan tidigare betalat in för perioden då ditt abonnemang hade den lägre surfmängden. Den andra posten för Telia Mobil Komplett motsvarar den period som du sedan tidigare betalat in samt den kommande abonnemangsperioden i april.

På kommande fakturor är det bara en post för abonnemanget Telia Mobil Komplett som redovisas, så länge ingen annan förändring görs på abonnemanget.

Exempel på hur fakturan kan se ut:

 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT