Föräldrakontroll wifi-router Tg799v2

Använd föräldrainställningarna i din wifi-router för att ha koll på barnens surfande. Du kan blockera eller omdirigera särskilda webbsidor.

1. Logga in i din router

Öppna en webbläsare och skriv in adressen 192.168.1.1 i adressfönstret. Tryck på Enter.

Användarnamn är Administrator, lösenordet hittar du på routerns undersida (access key).

2. Klicka på Föräldrakontroll.

3. När du är inne i menyn klickar du på Konfigurera uppe till höger.

4. Här kan du lägga in regler för att antingen blockera en webbsida alternativt dirigera om den till en annan sida.