Flytta installationen SAFE till ny enhet

Installationsguide för att flytta installationen
av F-Secure SAFE till en ny enhet

1. Flytta installationen av F-Secure SAFE till en ny enhet

Logga in på My SAFE.

Logga in med din e-postadress som användarnamn och lösenordet du tidigare bestämt själv.
    Därefter kommer du in i My SAFE.

2. Klicka på enheten vars licens du vill frigöra

Klicka på Frigör licens.
    Välj typ av enhet.

3. Namnge den nya enheten

Klicka på Fortsätt.
    Klicka på Hämta nu.

4. Hämta och installera

Filen laddas ner. Klicka sedan på pilen uppe till höger i din webbläsare. Klicka på länken som finns i rutan som fälls ner.

Programmet ber dig att fylla i din enhets adminstrativa användarnamn och lösenord, vilka du alltid använder när du gör förändringar på din enhet .

Nu genomsöker installationsprogrammet din dator för att säkerställa att inget skadligt finns på datorn. Klick ”Acceptera och scanna”.

Programmet informerar när scanningen är klar. Klicka på Fortsätt.

5. Programmet visar följande rutor

Klicka på Acceptera och installera när sista rutan kommer upp.

Programmet installeras.
    När processen är klar visas ett meddelande att programmet är installerat på den nya enheten.