Felkoder för Play+

Vad betyder felkoderna för Play+? Nedan hittar du de vanligaste felkodernas betydelse och förslag på åtgärder.

Felkod 113

Silverlight har inte tllåtelse att köras.

Aktivera Silverlight för Internet Explorer:
Tryck på knappen Alt på tangentbordet.
Klicka på Verktyg högst upp i menyn på webbläsarfönstret.
Välj Hantera tillägg.
Välj Verktygsfält och tillägg under Tilläggstyper i den vänstra rutan.
Välj Alla tillägg på rullgardinsmenyn längst ned i den vänstra rutan.
Klicka på Microsoft Silverlight.
Om tillägget är inaktiverat klickar du på knappen Aktivera i det nedra högra hörnet av fönstret.

Aktivera Silverlight för Mozilla Firefox:
Klicka på menyknappen.
Välj Tillägg.
Välj Insticksmoduler.
Välj Silverlight-plugin.
Om Silverlight är inaktiverat klickar du på Aktivera.

Aktivera Silverlight för Safari:
Klicka på Safari i menyraden
Välj inställningar
Välj Säkerhet
Välj Insticksfilsinställningar (knappen längst ner)
Välj Silverlight i vänstra kolumnen
Välj Tillåt alltid för den websida du vill tillåta silverlight att spela video

Använder du Google Chrome?

Webbläsaren Google Chrome stödjer inte längre Microsoft Silverlight. Vi jobbar på att hitta en lösning på problemet.

För dig med PC rekommenderar vi tills vidare att du använder Internet Explorer eller Safari som webbläsare. För dig med Mac rekommenderar vi Safari eller Firefox.