Återställ din iPhone

Om din mobil inte fungerar som den ska eller om mobilen ska få en ny ägare kan det vara bra att återställa mobilen till dess originalinställningar. Observera att all data, till exempel bilder och filmer, försvinner från enheten när du gör en fabriksåterställning. Spara därför ner det du vill ha kvar innan du gör en fabriksåterställing.

1. Gå till Allmänt och Nollställ

Öppna Inställningar och välj Allmänt. Scrolla längst ner till Nollställ.

2. Välj återställning

Nollställ alla inställningar återställer mobilen till de inställningar den hade när den var ny men behåller dina kontakter, påminnelser, anteckningar, bilder etc.

Radera allt innehåll och inställningar tar bort allt som finns på mobilen.