Lägg till enhet F-Secure SAFE

Så här gör du för att utöka SAFE-skyddet för ytterligare enheter. Har du slut på licenser kan du köpa fler.

1. Logga in på My SAFE

Gå till Telia.se/mysafe och logga in med dina användaruppgifter.

2. Välj profil

Välj ditt eget namn eller någon familjemedlems, beroende på vems enhet som ska skyddas. Klicka sedan på Lägg till enhet.

3. Välj vems enhet du vill skydda

Välj om enheten är din egen eller ditt barns. Klicka sedan på Fortsätt.

4. Välj typ av enhet

Här kan du välja om du vill skydda enheten du är inloggad på My SAFE eller någon annan.

5. Om du ska använda skyddet på din egen dator

Välj Den här datorn och ladda ner installationslänken.

6. Om du ska använda skyddet på en mobil

F-Secure SAFE finns för Android, iPhone och Windows Phone.

7. Skicka installationslänken

Fyll i din e-postadress eller mobilnummer för att få installationslänken.