Ställ in avisering för e-faktura Swedbank/Sparbankerna

För att få koll på dina fakturor kan du ställa in en avisering i din internetbank, detta går att göra i de flesta internetbanker. Då får du ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Om du inte anmält dig för e-faktura kan du läsa denna guide för att se hur du går tillväga.

1. Anslut till tjänsten Bevaka ärenden

Logga in i internetbanken och gå till Bevaka ärenden, klicka på anslut. I nästa steg klickar du på anslut igen.

2. Du är nu ansluten till tjänsten

3. Lägg till dina kontaktuppgifter och välj ärenden som ska bevakas

Klicka på Lägg till dina kontaktuppgifter och fyll i ditt mobilnummer och/eller e-postadress. Sedan bockar du i Inkommen e-faktura och hur du vill ta emot bevakningen; sms och/eller e-post.

Obs! Om du både har fast telefoni/bredband och mobil telefoni/bredband från Telia kan du bara välja att få aviseringar för e-faktura för en av tjänsterna.

Tips! Vill du se hur du ställer in detta för en annan bank, klicka här. Funktionen finns ej i SEB:s internetbank.