Ställ in avisering för e-faktura Nordea

För att få koll på dina fakturor kan du ställa in en avisering i din internetbank. Då får du ett sms eller mejl när du har fått en ny faktura. Om du inte anmält dig för e-faktura kan du läsa denna guide för att se hur du går tillväga.  Är du mobilkund får du automatiskt ett sms när du har en ny e-faktura. I nuläget går det tyvärr inte att välja bort detta sms.

1. Välj hur du vill aviseras under e-fakturabevakning

Logga in i internetbanken och gå till Mobila tjänster och e-fakturabevakning. Här kan du välja om du vill ha ett sms och/eller ett mejl när du har fått en ny e-faktura. Klicka sedan på Fortsätt och signera med kod eller bank-ID.

Obs! Om du både har fast telefoni/bredband och mobil telefoni/bredband från Telia kan du bara välja att få aviseringar för e-faktura för en av tjänsterna.

Tips! Vill du se hur du ställer in detta för en annan bank, klicka här. Funktionen finns ej i SEB:s internetbank.